Ne Kayserispor ne de Karagümrük sevindi: 2-2

Süper Lig 35. haftasında Kayserispor ile Fatih Karagümrük 2-2 berabere kaldı ve ligin son haftalarına girilirken, iki kulübün de tehlike hattından uzaklaşma hayali yara aldı.

Karşılaşmanın 3. dakikasında Carlos Mane'nin golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi Kayserispor, ilk yarıyı bu skorla üstün tamamladı. İkinci yarıda Emre Mor ve Sofiane Feghouli'nin oyuna girmesiyle etkisini artıran Karagümrük , 51. dakikada Feghouli ve 60. dakikada Marcao ile 2-1'lik üstünlüğü yakaladı.

Ancak Kayserispor'un bu gollere yanıtı gecikmedi ve 64. dakikada Aylton Boa Morte ile duruma 2-2'lik eşitliği getirdi. Kalan dakikalarda iki takımın da çabası üstünlük golü için yetmedi ve mücadele beraberlikle sona erdi.

Öte yandan, Karagümrük'ün yıldızı Feghouli, 86. dakikada VAR kararıyla kırmızı kartla oyun dışında bırakıldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Stat: RHG Enertürk Enerji

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Ceyhun Sesigüzel, Abdullah Bora Özkara

Mondihome Kayserispor: Bilal Bayazıt, Gökhan Sazdağı, Kolovetsios, Arif Kocaman, Shukurov, Kartal Kayra Yılmaz (Dk. 82 Eray Özbek), Boa Morte, Ramazan Civelek (Dk. 79 Carole), Cardoso, Nazon (Dk. 73 Bahoken), Mane

VavaCars Fatih Karagümrük: Sirigu, Veseli (Dk. 41 Nazım Sangare), Koray Günter, Kourbelis, Ceccherini, Levent Mercan (Dk. 74 Salih Dursun), Rohden (Dk. 46 Feghouli), Can Keleş (Dk. 46 Emre Mor), Eysseric, Mendes, Marcao (Dk. 88 Paoletti)

Goller: Dk. 3 Mane, Dk. 64 Boa Morte (Mondihome Kayserispor), Dk. 51 Feghouli, Dk. 60 Marcao (VavaCars Fatih Karagümrük)

Kırmızı kart: Dk. 86 Feghouli (VavaCars Fatih Karagümrük)

Sarı kartlar: Dk. 24 Mane (Mondihome Kayserispor), Dk. 67 Kourbelis, Dk. 80 Ceccherini, Dk. 87 Eysseric (VavaCars Fatih Karagümrük)